Försäkra er om hjälp om innan något händer i  er IT-miljö

Vi rekommendera att du tecknar ett serviceavtal.. Du får då möjlighet att kontakta oss utför kontorstid och får felet avhjälpt snabbt. Kostnaden för serviceavtalet är ofta en lite summa i jämförelse med att ett företag står stilla i produktion exempelvis. 

Avbrott i IT-miljön kan i värsta fall stå er mycket dyrt
Baserat på era krav och behov tar vi fram en servicelösning som försäkrar er om hjälp vid problem och att er IT-miljö fungerar som den ska. 

Vi säkerställer kontinuerlig funktion av er IT-miljö via avtal ställer vi den nivå på säkerhet som ni vill ha. 

Vi förbinder oss genom avtal att  inom viss tid, t ex 8 timmar för avhjälpande av problem på både hårdvara och mjukvara.  Avtalet specificerar vilka produktområden som omfattas. Avtalskunder ett rabatterat timpris vid köpa av konsulttimmar. I samrådan med kund bestäms nivån på servicenivå och inställelsetid.

Oberoende av fabrikat ser vi till att er IT-miljö fungerar.

Funktionsavtal -För er trygghet

Fungerande IT miljö för en förutbestämd kostnad.
Genom att teckna ett funktionsavtal med oss får du en kontinuerlig genomgång av din IT miljö. Tillsammans med dig kommer vi överens om vilket behov och vilken trygghetsnivå ni vill ligga på. Vi ser till att hårdvara, virusskydd, backuper mm fungerar som det ska. Vi går igenom att nödvändiga uppgraderingar av mjukvara sker. Genom att ha trygghetsavtal avhjälper man många problem och minimerar att fel uppstår.

Timbankar
Vi erbjuder också våra kunder att köpa Timbankar. Detta ger er rabatterad timkostnad.