Vilket program passar dig?
 

 
 

BizPoint Frisör 

Bokningssystemet för dig som är frisör. Kraftfullt system med onlinebokning och sms påminnelser till ett mycket attraktivt pris. BizPoint Frisör är bokningssystemet för dig som är frisör. Ett komplett bokningssystem med bokning, kassa, kundkort och journaler. I hårvårdsjournalen sparar du information om hårtyp, färgning och permanent, så ser du snabbt vad kunden fått för behandlingar tidigare. Låt dina kunder boka sig online. Det ger dig fler kunder och gör det lättare att fokusera på kunden framför dig, då du slipper gå ifrån för att svara i telefon. Mer info!

 
   

BizPoint Hud 

Bokningssystemet för dig som är hudterapeut. Kraftfullt system med onlinebokning och sms-påminnelser till ett mycket attraktivt pris. BizPoint Hud är bokningssystemet för dig som är hudterapeut. Ett komplett bokningssystem med både lokal- och onlinebokning. I kundkortet finns även journaler för ansiktsbehandlingar  och makeup. I onlinebokningen kan du låta kunderna se lediga tider och boka sig utan inloggning vilket brukar ge fler kunder. Mer info!

 

BizPoint Queen 
Bokningssystemet för den medelstora skönhetssalongen med onlinebokning, sms påminnelser, kundreskontra och mejlutskick. Onlinebokning och lokal tidbok med automatiska påminnelser via mejl eller sms ger dig full kontroll över dina bokningar. Kassa med såväl inbyggd kortterminal som hantering av presentkort ger dig en uppskattad flexibilitet. Lagerhantering så du enkelt kan se hur många du har kvar av varje produkt och när det är dags att beställa hem fler. Mer Info!

 
 

BizPoint Gym 

Ett av våra största system avsett för Gym och liknande verksamheter. Viktiga funktioner är inpasseringskontroll, stöd för autogiro, gymjournal och gruppbokning. BizPoint Gym är ett komplett system med alla delar du behöver för att driva ditt gym. Inpasseringen med stöd för dörrlåssystem uppdateras automatiskt när dina medlemmar betalat via autogirot. Träningspassen bokar dina medlemmar själva online så du kan ägna dig åt din verksamhet och ta hand om dina medlemmar. Bokning av tjänster såsom PTpass och en kassa ed många betalningssätt gör din vardag enklare. Mer Info!

 

 

 

BizPoint Minispa 

Bokningssystemet för dig som erbjuder skönhet för hela kroppen. Kraftfullt system med onlinebokning och sms-påminnelser till ett mycket attraktivt pris. BizPoint Minispa för dig som erbjuder skönhet för hela kroppen. Ett komplett bokningssystem för skönhetssalonger med blandade dicipliner, såsom frisör, hudterapeut, fotvårdare, massör och nageldesigner. Lätt att boka både lokalt och online ger dig mer tid att fokusera på dina kunder och ge dem en avslappnande behandling och en trevlig stund. Mer info!

 

 
 

BizPoint Princess 
BizPoint Princess är avsett för dig som är ensamföretagare. Mycket lätt att lära och fordrar ingen datorvana, men har likväl många kraftfulla funktioner.  BizPoint Princess är avsett för mindre skönhetssalonger och är ett program för dig som prioriterar enkel användning. Den lokala tidboken ger dig en tydlig överblick över dina bokningar. Kassan är enkel och lätt att lära. I kundkortet sparar du din kunds kontaktinformation och behandlingarna skriver du in i journalen.

 
BizPoint SPA 

Det största systemet för Hälsa & Skönhetsbranschen. Resursbokning ger dig en möjlighet att utnyttja dina resurser effektivt och hålla reda på såväl lokaler som maskiner. 

Duobokning så dina kunder kan boka både sig och sin partner på en gång. 

Automatisk bokning av lokaler och utrustning samtidigt som behandlingen bokas.
BizPoint Spa är komplett med alla funktioner du behöver för ditt spa inklusive
 passbokning, inpassering och en kassa med stöd för autogiro.
 

Presentkortshanteringen omfattar både de vanliga presentkorten för att t ex ge bort en spa-helg. Men det finns även personliga presentkort som kunden kan köpa till sig själv och då slipper ha med plånboken när hon är hos dig. 

 

 
 

BizPoint King 

BizPoint King är ett bokningssystem för stora skönhetssalonger och kedjor. Säkerhetssystem så att du vet vem som gjort vad. Funktioner för massbrev och massmejl. Avancerad statistik.  

BizPoint King är avsett för större skönhetssalonger. Med ett bredare bokningsschema blir bokningarna tydliga även när ni är många användare. Kassan har ett stort antal 

betalningssätt och med egna knappar till dina storsäljare så går det extra snabbt i kassan. Har du flera salonger så finns det möjlighet att överföra information mellan salongerna med kedjefunktionen. Mer Info!